Kim van den Oever, Pinterest Advertentie Expert

Ik ben Kim, Pinterest (Ads) Expert en Social Mediamanager bij de Pinacademie.

Passie

Ik heb een passie voor beeld, online marketing en content creatie.  Ik houd ervan om dingen te creeeren. Pinterest is altijd een grote inspiratiebron geweest en ik gebruik het platform zelf dagelijks. Omdat ik technisch ben aangelegd en dit kan combineren met mijn passies, is werken voor de Pinacademie voor mij een droombaan!

Pinacademie
Binnen de Pinacademie bouw ik aan strategische Pinterest advertenties, beheer ik de Pinterest-accounts van klanten en zorg ik voor de communicatie op de sociale kanalen en de website.

Wil je Pinterest Adverteren inzetten voor je bedrijf? Dan help ik jou graag verder!

Meer informatie

Bel T. 06 317 437 74 of mail naar welkom@pinacademie.nl