Workshop Pinterest Marketing

De Pinacademie organiseert in samenwerking met de bloggers Merel Wildschut (van De Groene Meisjes) en Nicole Gorseling (van Moodkids) een speciale Workshop Pinterest Marketing voor hun netwerk. Ben jij blogger of heb je een webshop? Wil je nu eindelijk wel eens weten hoe je Pinterest goed inzet voor jouw bedrijf? Dan is deze workshop precies wat je nodig hebt!

Workshop Pinterest Marketing

Veel bloggers en webshopeigenaren zijn al bekend met Pinterest. Om zelf inspiratie op te doen voor blogartikelen en natuurlijk ook om zelf berichten op Pinterest te plaaten. Omdat Pinterest heel anders werkt dan andere social media, blijft het best lastig om er echt resultaat uit te halen. Er is al zoveel, en dan ook nog Pinterest…?

Hoe zet je Pinterest écht effectief in voor je blog of webshop? Hoe zorg je dat je blogartikelen gelezen worden of mensen je producten kopen via Pinterest? Leer wat de unieke kracht van Pinterest is, wat wél en wat niet werkt en ontwikkel een Pinterest Strategie. Speciaal voor jou ontwikkelde de Pinacademie deze Workshop Pinterest Marketing voor bloggers en webshops.

Reactie van een klant:

Merel Wildschut “Er is veel meer mogelijk met Pinterest dan ik dacht.”

Pinterest was het social media kanaal waar ik maar niet aan toekwam. Ik wist wel dat het belangrijk was om er ‘iets’ mee te doen, maar het kwam er nooit van om eens goed in die materie te duiken. En dat is zonde, want er is ontzettend veel leuks mee te doen en dus ook ontzettend veel goeds uit te halen. Ik was dan ook erg blij (en opgelucht) toen ik met Jody in contact kwam en zij voorstelde mijn Pinterest kanaal te gaan beheren! Na een leuke meeting met Jody had ik al heel veel nieuws geleerd over Pinterest – er bleek nog veel meer mogelijk te zijn dan ik al vermoedde – maar nog steeds had ik geen tijd om er daadwerkelijk mee aan de slag te gaan.

Vanaf die dag – na die meeting – is Jody vol enthousiasme voor me aan de slag gegaan en wow, wat doet ze dat goed! Mijn Pinterest account heeft er nog nooit zo professioneel uitgezien, er wordt een goed gebruik van gemaakt door mijn lezers en de volgersaantallen stijgen iedere maand. Ook heb ik gemerkt dat er steeds meer en meer traffic vanaf Pinterest naar mijn blog komt.

Werken met Jody is erg prettig en leuk. Ze is vriendelijk, enthousiast en houdt zich altijd aan afspraken. Ze werkt snel en vakkundig en heeft een antwoord op al je Pinterest-gerelateerde vragen. Ik ben ontzettend blij met haar!

Workshop Pinterest voor bloggers en webshops

Merel Wildschut

Eigenaar De Groene Meisjes 
Platform voor groene inspiratie, van (vegan) eten tot wonen en van eerlijke mode tot minimalisme.

De Groene Meisjes op Pinterest

Dit leer je tijdens de Workshop Pinterest Marketing

  • Waarom is juist Pinterest zo interessant voor bloggers en webshops?
  • Hoe optimaliseer je je Pinterest-account voor maximaal resultaat
  • Manieren om je website Pinterest-vriendelijk te maken
  • Soorten pins en wat is nu een goede pin?
  • Tools om pins te maken en pins in te plannen
  • Pinterest strategie & workflow
  • Meten is weten: Analytics

Tijdens de interactieve Workhop worden veel praktijkvoorbeelden gegeven samen met praktische tips en adviezen.

Er is volop gelegenheid voor het stellen van vragen zodat iedereen direct na de Workshop met een eigen Pinterest Strategie aan de slag kan.

Ik meld mij direct aan
Workshop Pinterest voor bloggers

Nicole Gorseling

Eigenaar MoodKids
Online magazine voor (aanstaande) ouders met kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar

Moodkids op Pinterest

Reactie van een klant:

Nicole Gorseling “Pinterest is na Google onze belangrijkste zoekmachine”

Social media-kanalen zijn enorm belangrijk voor bloggers. Voor branding en met name voor de conversie naar de website. De ontwikkelingen gaan snel en het is lastig alle kanalen goed te onderhouden. Dat gold ook voor ons Pinterest-account. De groei van nieuwe volgers was traag en de conversie naar onze website bleef laag.

Totdat we in contact kwamen met Jody van de Pinacademie. Zij maakte een analyse waar veel verbetertips uit kwamen die we direct hebben toegepast. Jody heeft ons laten inzien dat Pinterest na Google de belangrijkste zoekmachine is.

De afgelopen maanden hebben we met de expertise van de Pinacademie stap-voor-stap ons account en onze posts verfijnd. Met als resultaat dat inmiddels 24 procent van al onze traffic uit Pinterest komt. We geloven dat dit nog niet het einde is en dat we dit resultaat nog verder kunnen verbeteren.

Workshop Pinterest Marketing voor bloggers en webshops. Leer wat de kracht van Pinterest is en zet het succesvol in

Waar en wanneer?

Duur workshop

4 uur

Datum

Zaterdag 17 juni van 10.00 tot 14.00 uur

Kosten

Speciale prijs €350,- excl. BTW (normaal € 450,-)

Direct na inschrijving ontvang je per e-mail een bevestiging en factuur. Na verwerking van de betaling sturen wij een definitieve bevestiging. Als  je deze e-mails niet ontvangt, controleer dan je spambox en/of neem contact met ons op via welkom@pinacademie.nl of T. 06 317 437 74.

Inbegrepen

Inbegrepen is één heerlijke smoothie bij aanvang, water met munt en citroen, koffie en verse thee en een smakelijke tussentijdse lunch.

Lokatie

Hashtag Workmode
Boomgaardsstraat 32
3012 XD  Rotterdam

Deelnemen

Schrijf je in via dit deelnameformulier

Wees er snel bij want er kunnen slechts 20 personen mee doen aan deze Masterclass

Ja, ik wil Pinterest succesvol inzetten en doe mee met de Workshop

Ga naar het aanmeldformulier

De workshop wordt gegeven door:

Jody Hoogendoorn “Pinterest is naast zoekmachine vooral een trafficmachine!”

Als sinds de start in 2010 ben ik actief op Pinterest als een van de early adopters in Nederland. Ik heb ruim 190.000 volgers en sta in de Top 6 van Nederlandse Pinfluencers, ik heb steeds alle ontwikkelingen van het begin af aan gevolgd. Als Marketing en Communicatie specialist zet ik mijn enorme schat aan kennis in om bedrijven en bloggers succesvol te laten zijn op Pinterest.

Steeds meer bedrijven en bloggers  zie ik bezig met Pinterest. Vaak hoor ik dat zij Pinterest lastig vinden en het niet het gewenste resultaat oplevert. Het blijft dan bij plaatjes kijken maar levert niet méér webbezoekers op. Pinterest werkt heel anders dan Facebook, Twitter of Instagram. Ik geef je praktische inzichten in de kansen en mogelijkheden van Pinterest waarna je het optimaal inzet als trafficmachine voor meer bezoek en verkoop op je website, webshop of blog.

Download gratis mijn 100 Pinterest tips voor bedrijven

Workshop Pinterest voor bloggers

Jody Hoogendoorn

Eigenaar Pinacademie
Ik help bedrijven Pinterest Marketing succesvol in te zetten

Jody Hoogendoorn op Pinterest

JA, DIT WIL IK NIET MISSEN EN MELD MIJ AAN VOOR DE WORKSHOP OP 17 JUNI

Meer informatie?

Neem gerust contact op, ik help je graag.
Stuur een berichtje naar welkom@pinacademie.nl of bel naar 06 317 437 74