Online live workshop:

5 nieuwe manier om Pinterest zoekwoorden te vinden

Door de jaren heen verandert Pinterest, net als Facebook en Instagram. Vooral dit jaar heeft Pinterest een groot aantal aanpassingen doorgevoerd. Wat een paar jaar geleden goed werkte, werkt nu wellicht niet meer. Zorg dat je dus up-to-date blijft.

Pinterest verandert het algoritme, voegt nieuwe tools toe en soms worden handige tools verwijderd. Zoals de gekleurde blokjes met de zoekwoorden. Gelukkig zijn er andere manieren om nog steeds de juiste zoekwoorden te vinden en toe te passen in alles wat je doet op Pinterest.

Speciaal voor iedereen die heeft deelgenomen aan een training van de Pinacademie geef ik éénmalig de Workshop: 5 nieuwe manieren om Pinterest zoekwoorden te vinden.

Pinterest verandert, blijf up-to-date

Tijdens mijn Pinterest training heb je geleerd “De blokjes hebben altijd gelijk!”.
Sinds kort zijn deze gekleurde blokjes onder de zoekbalk verdwenen. Hoe vind je nu de juiste zoekwoorden voor jouw doelgroep op Pinterest?

Daar zijn 5 manieren voor, waaronder een aantal belangrijke nieuwe manieren. Samen zijn ze de perfecte combinatie om Pinterest SEO optimaal in te zetten.

In deze workshop laat ik ze één voor één zien en leg ik uit hoe je er het beste mee kunt werken. Daarnaast laat ik zien welke zoekwoorden je waar toe past. Je ontvangt achteraf een Exceldocument voor het bijhouden van je zoekwoorden dat je er iedere keer bij kunt pakken.

Voor wie

Deze workshop is voor iedereen die heeft deelgenomen aan een training van de Pinacademie.

Wanneer

De live workshop geef ik slechts één keer op maandag 22 november om 11:00 uur via Zoom.

Kun je niet aanwezig zijn? Geen enkel probleem.

Je ontvangt binnen 24 uur na afloop van de workshop een link waar je de workshop terug kunt kijken op een moment dat het jou uitkomt.

Duur

De workshop duurt ongeveer 1 uur en aan het einde is gelegenheid voor het stellen van vragen over zoekwoorden en gevonden worden op Pinterest.

Kosten

De kosten zijn éénmalig € 97,- (excl. BTW). Dit is € 117,37 inclusief BTW.

Ja, ik doe mee met de Workshop

Deelnemen

Workshop Pinterest Zoekwoorden

97,- (Excl BTW)_
  • Maandag 22 november om 11:00 uur. Incl. Excelsheet voor bijhouden van zoekwoorden