Jody Hoogendoorn, Pinterest Marketing Expert

Ik ben Jody Hoogendoorn, eigenaar van de Pinacademie, en ben vanaf de start actief op Pinterest als een van de early adopters in Nederland. Van het begin af aan volgde ik alle ontwikkelingen op de voet. Als Marketing en Communicatie specialist met 30 jaar ervaring, help ik bedrijven Pinterest succesvol in te zetten voor hun bedrijf.

Pinterest brengt ná Google het meeste verkeer naar je website

Steeds meer bedrijven en bloggers zie ik bezig met Pinterest. Vaak hoor ik dat zij Pinterest lastig vinden en het niet het gewenste resultaat oplevert. Het blijft dan bij plaatjes kijken maar levert niet meer webbezoekers op.

Pinterest werkt heel anders dan Facebook, Instagram of Linkedin. Pinterest is een echte trafficmachine en zorgt dagelijks voor meer website bezoekers. Ik geef je praktische inzichten in de kansen en mogelijkheden van Pinterest. En leer je hoe je met de juiste Pinterest strategie dagelijks GRATIS verkeer naar jouw website brengt en meer verkoop genereert.

Waarom ik kies voor Pinterest

Vanaf het begin in 2010 was ik helemaal gegrepen door Pinterest en dat is nog steeds onveranderd. Op Pinterest ben je namelijk lekker bezig in je eigen bubble. Je pint niet iets om te laten zien aan familie of vrienden waar je mee bezig bent. Op Pinterest ben je puur  voor jezelf bezig. Daar verzamel en ontdek je van alles wat jij leuk vindt. Er is geen interactie. En je hoeft niet jezelf te laten dien door middel van selfies. Heerlijk! En dan werkt het zakelijk ook nog eens als een waanzinnige gratis traffic machine. Het brengt meer websitebezoekers dan Facebook en nog veel meer dan Instagram.

De aanleiding voor een traject met een klant is vaak “We doen niets met Pinterest, maar we zien wel in de statisieken dat we er traffic uithalen. Wat nu als we er wel serieus mee aan de slag gaan?”.  Ik zie heel veel bedrijven met een Pinterestaccount dat jaren geleden is aangemaakt door een stagiair. Daarna is er niets meer mee gedaan. Omdat ze niet weten hoe het werkt. En omdat de focus op Facebook lag. Maar op Facebook wordt het steeds lastiger om organische traffic naar de website te krijgen. Tijdens de trainingen hoor ik de kwartjes vallen bij de deelnemers. En krijgen ze volop inspiratie als zij leren wat de mogelijkheden zijn op Pinterest. Vaak hoeven ze niet eens nieuwe content te maken want is alles al voorhanden. En binnen enkele maanden is Pinterest ook voor hen de grootste traffic machine.

Over jou

Ben jij:

  • Social media manager
  • Community manager
  • Marketing manager
  • Online marketeer
  • Campagne manager
  • E-commerce manager
  • Blogger
  • Webshop eigenaar
  • Creatief en verkoop je producten online

Levert Facebook jou steeds minder op? Betaal je steeds vaker en meer voor je berichten? Doet Instragram ook steeds minder voor je? Wil jij ook gratis meer verkeer naar je website, meer pageviews en meer verkoop? Dan kun je niet om Pinterest heen!

Meer informatie

Download de 100 Pinterest tips, bel T. 06 317 437 74 of mail naar welkom@pinacademie.nl

Ik help je graag met al je Pinterest vragen.

Jody Hoogendoorn Pinterest Workshop Training Spreker

Spreker tijdens Webshop Event “Maket it Happen”  (Fotografie: Sacha Goossens / Crazy flamingo fotografie)

Workshop Pinterest Marketing door Jody Hoogendoorn van de Pinacademie

Workshop Pinterest Marketing door Jody Hoogendoorn – Pinacademie bij #Hashtag Workmode University Rotterdam

Training Pinterest Power op Maat
Libelle Pinterest
Pinterest Training op Maat
Pinterest Training Intratuin Nederland
 Pinterest Training op Maat