Jody Hoogendoorn, Pinterest Expert en eigenaar van de Pinacademie

Als een van de early adopters van Pinterest in Nederland ben ik er trots op om mezelf Pinterest Marketing Expert te noemen. Met meer dan 30 jaar ervaring als Marketing en Communicatie specialist help ik A-merken, bedrijven, bloggers en ondernemers om Pinterest succesvol in te zetten. Ik heb alle ontwikkelingen op het platform vanaf het begin af aan nauwlettend gevolgd en geef je praktische inzichten, concrete tips en strategieën hoe je Pinterest inzet voor het beste resultaat.

Pinterest Marketing: een geweldige trafficmachine voor jouw bedrijf

Wist je dat Pinterest, na Google, het meeste verkeer naar jouw website brengt? Steeds meer bedrijven ontdekken Pinterest. Wat ik echter het meeste hoor van mijn klanten is “We doen maar wat!”.  Ondank dat ze kunnen “lezen & schrijven” met Instagram en Facebook vinden veel marketeers en ondernemers Pinterest lastig en halen er geen resultaat uit. Het blijft dan bij plaatjes kijken en brengt het niet de beloofde websitebezoekers.

Pinterest is een geweldige trafficmachine die met de juiste strategie dagelijks meer organische websitebezoekers en meer verkoop genereert. Of je nu een A-merk, bedrijf, blogger of ondernemer bent:  ik help je graag om van Pinterest een succes te maken en dit constante stroom websitebezoekers op gang te brengen.

Waarom kiezen voor een resultaatgerichte Pinterest Marketing Expert?

Kies voor een resultaatgerichte Pinterest Marketing Expert die je precies laat zien hoe Pinterest werkt zodat jij er ook resultaat uit haalt. Ben jij een:

  • social media manager,
  • community manager,
  • marketing manager,
  • online marketeer,
  • campagne manager,
  • e-commerce manager,
  • blogger,
  • webshop eigenaar
  • creatief
  • verkoop je producten online?

Dan kun je niet om Pinterest heen! Leveren Instagram en Facebook steeds minder op? Betaal je steeds vaker en meer voor je berichten? Wil jij ook gratis meer verkeer naar je website, meer pageviews en meer verkoop?

Neem  contact met mij op voor meer informatie over een Pinterest Training.

Ik help je graag met al je Pinterest vragen. Download de 100 Pinterest tips, bel T. 06 317 437 74 of mail naar welkom@pinacademie.nl. Kies voor een Pinterest Marketing Expert die jouw bedrijf laat groeien!

Van Pinterest tot chatGPT en AI: ik help jouw bedrijf groeien

Naast Pinterest volg ik de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van  chatGPT en AI-technologieën op de voet. Ik help mijn klanten deze technologieën op een effectieve manier in te zetten voor hun (online) marketing en bedrijfsgroei. De mogelijkheden van chatGPT en AI zijn eindeloos en we hebben nog maar het topje van de ijsberg hebben gezien.

Jody Hoogendoorn Pinterest Workshop Training Spreker

Spreker tijdens Webshop Event “Maket it Happen”  (Fotografie: Sacha Goossens / Crazy flamingo fotografie)

Workshop Pinterest Marketing door Jody Hoogendoorn van de Pinacademie

Workshop Pinterest Marketing door Jody Hoogendoorn – Pinacademie bij #Hashtag Workmode University Rotterdam

Training Pinterest Power op Maat
Libelle Pinterest
Pinterest Training op Maat
Pinterest Training Intratuin Nederland
 Pinterest Training op Maat