REACTIES VAN KLANTEN

Iedere specialist is na de Pinterest training met een grote glimlach naar buiten gelopen, klaar om de handen uit de mouwen te steken

Zoals bij vele andere organisaties was Pinterest een kanaal wat voor ons als “extra” werd gezien en ingezet. Hierdoor lag de focus vaak op andere kanalen. Met de verschuivingen in het huidige medialandschap is het bij ons toch gaan kriebelen, we hadden echter wel wat handvatten nodig om de juiste koers te bepalen.

Tijdens de Pinterest training van Jody heeft het hele team van minuut tot minuut geboeid geluisterd naar alle mogelijkheden en kansen op Pinterest. En dat zijn er een boel! Iedere specialist is met een grote glimlach naar buiten gelopen, klaar om onze handen uit de mouwen te steken om dit kansrijke kanaal in te gaan zetten voor ons publiek. Jody, onwijs bedankt voor een flinke zet in de goede richting!

Manon Broekx, Social Media Manager, Landal GreenParks BV

Pinterest was lange tijd, onterecht, een ondergeschoven kindje!

Pinterest was lange tijd, onterecht, ons ondergeschoven kindje terwijl het platform zoveel te bieden heeft! Dat we ons moesten verdiepen in Pinterest was duidelijk, maar waar begin je? Dit was de reden om op zoek te gaan naar een Pinterest training. Jody vertelde vol enthousiasme over Pinterest en heeft de handvaten gegeven om ons account verder te ontwikkelen.

Tijdens de Pinterest Training hebben we een goede basisinstructie gekregen en keek Jody mee naar ons eigen bedrijfsprofiel. Ook na de Incompany training blijft Jody betrokken en bereikbaar voor al onze vragen, super fijn! We zien al stijgende resultaten en kunnen niet wachten verder te groeien!

Renee Capel, Content manager, PLNTS.com

Pinterest uitbesteden

Naast extra veel bezoekers ook heel veel rust

Pinterest was altijd iets dat ik zelf deed, maar eigenlijk zonder echt een strategie of duidelijk lijn. Ik deed wat mij goed leek, maar na de uitgebreide training van Jody bleek dat door een paar dingen net anders te doen er veel meer traffic naar mijn site kwam.
Door Jody weet ik goed waar ik op moet letten bij het maken van Pinterest berichten en hoe belangrijk een goede planning is voor Pinterest.

Sinds een klein jaar heb ik mijn gehele Pinterest uitbesteed aan Jody. Dit levert mij naast extra veel bezoekers ook heel veel rust op, zodat ik meer bezig kan zijn met het maken en bedenken van lekkere content voor mijn website. De samenwerking met Jody is erg fijn, ze reageert altijd snel en is zeer flexibel. Jody denkt ook mee over de te ontwikkelen content voor mijn site en hoe Pinterest ads ingezet kunnen worden voor mijn merk.

Rutger van den Broek, Schrijver kookboeken en winnaar Heel Holland Bakt, www.rutgerbakt

Heldere inzichten in hoe Pinterest precies werkt

Jody geeft heldere inzichten in hoe Pinterest precies werkt. Dat het eigenlijk helemaal geen sociaal medium is, maar juist een visuele zoekmachine. En precies dat is wat het voor veel merken interessant maakt om eens met Jody om tafel te gaan. Ze geeft niet alleen een training volledig op maat, maar duikt ook echt zélf in het Pinterest-kanaal van een merk en optimaliseert waar nodig.

Hiermee wordt niet alleen het Pinterest kanaal geoptimaliseerd, maar neemt zij ook een hoop werk uit handen. Na Facebook is Pinterest het grootste social traffickanaal  voor Margriet. Mooie resultaten, maar Jody ziet nog steeds kansen om meer uit Pinterest te halen voor ons merk en dat is precies wat een samenwerking met haar zo fijn maakt: het voortdurende optimalisatieproces.

Loesja de Bruin, Online Manager Margriet bij DPG Media Magazines, Margriet

Veerle van Doorn

Pinterest steeds belangrijker voor traffic naar je website.

Pinterest wordt bij Eline Rosina al vanaf het begin ingezet, maar werd voornamelijk gezien als ‘bij-kanaal.’ Gedurende de tijd merkte ik dat Pinterest steeds belangrijker werd voor traffic naar je website.

Op basis daarvan ben ik op eigen houtje gaan optimaliseren, ik kwam een heel eind maar al snel merkte ik dat de nodige kennis ontbrak. Na wat onderzoek gedaan te hebben, kwam ik uit bij Jody.

Ik belde haar om op deze manier samen een Pinterest training op maat te creëren gericht op het optimaliseren van het huidige kanaal. Jody wist precies de punten te benoemen waarvan wij als team geen weet hadden en maakte er in korte tijd een ontzettend leerzame en interactieve training van!

Veerle van Doorn, Content Manager, partnerships en visagie, Eline Rosina (luxury jewelry brand)

Pinterest is onze nummer 1 referrer

Jody heeft mij en een van onze freelancers in een training perfect uitgelegd hoe Pinterest werkt. Dat is namelijk heel anders dan andere socials. Na haar uitleg begrepen we het beter en hebben we tig handvatten gekregen om ons bereik te laten groeien.

Haar tips en tricks hebben we structureel doorgevoerd, waardoor we van nog geen 200.000 weergaven per maand, zijn gegroeid naar zo’n 850.000 weergaven per maand.

Pinterest was al een belangrijke referrer naar onze website en is nu de nummer 1 geworden. Jody kijkt echt mee naar jouw bedrijf, jouw doelen en branche. Ze geeft tips die in jouw situatie toepasbaar zijn en heeft op alle vragen een bevredigend antwoord.

Renee Lamboo, Money blogger / Financefluencer, Porterenee

Ruim 85% van al mijn social media traffic komt uit Pinterest

Anderhalf jaar geleden kwam ik in aanraking met Jody en haar Pinacademie. Ergens wist ik wel dat Pinterest belangrijk was voor mijn business, mensen zoeken nou eenmaal heel veel recepten op Pinterest, maar ik deed er vrij weinig mee. Terwijl er al wel veel traffic vanuit Pinterest naar mijn blog kwam. Sterker nog, het platform was mijn nummer 2 traffic generator (na Google). Maar je ergens in verdiepen kost tijd en die had ik niet. Jody kwam op mij over als iemand die echt wist waar ze het over had, en dat bleek in de praktijk precies zo te zijn.

Ze heeft de Pinterest strategie voor Francesca Kookt uitgewerkt en dat gaf heel veel praktische handvatten om verder te gaan. Vanwege tijdsgebrek heb ik Jody uiteindelijk ook ingehuurd om maandelijks al mijn pins te maken en in te plannen. En met groot succes, want in 1,5 jaar tijd zijn mijn maandelijkse weergaven gestegen van 283K naar 1,7 mln en haal ik ruim 85% van al mijn social media traffic uit Pinterest. Pinterest werkt echt voor mij en dankzij Jody nu alleen nog maar meer, ik ben enorm tevreden over onze samenwerking.

Francesca van Berk, Foodblogger, www.francescakookt.nl

We zien dat we veel meer leads naar onze pagina genereren

Jody kwam ons team uitgebreid uit te leggen hoe Pinterest het beste voor ons kan werken. Als marketing team waren we allemaal nog redelijk onervaren met het beheren van een Pinterestaccount. Gelukkig had Jody een duidelijke uitleg. Het fijne aan haar training is dat ze veel visueel maakt en interactie zoekt. Jody haar enthousiasme over Pinterest steekt ze niet onder stoelen of banken, en is zeker aanstekelijk!

Na de training hebben we nog een aantal keren contact gehad met Jody. Geduldig heeft ze nogmaals verschillende aspecten uitgelegd. Dit alles heeft geleid tot een voor ons goed lopend Pinterestaccount. We zien dat we veel meer leads naar onze pagina genereren.

Roanne Bouwers, Social Media en Influencer marketeer bij Veneta.com

Meer vindbaarheid, zichtbaarheid en verkeer naar onze website

Artiteq is een aantal jaren geleden begonnen met het inzetten van Pinterest. Ondanks dat wij wisten dat Pinterest een steeds belangrijker online platform wordt, gebruikten wij voornamelijk Instagram om onze doelgroep te bereiken. Als bedrijf dat mooie interieur afbeeldingen gebruikt om producten te introduceren, hebben wij dus een mooi visueel verhaal te vertellen! Daar kun je Pinterest dus perfect voor gebruiken, want op Pinterest draait alles om beeld.

Hoog op onze marketing agenda staat het optimaliseren van het Pinterest gebruik. We willen een goed ingericht profiel, meer vindbaarheid, zichtbaarheid en verkeer naar onze website. Maar waar begin je dan? We zijn op zoek gegaan naar een Pinterest expert om ons de ins & outs van Pinterest te leren. Via mijn oude werkgever, waar Jody al eens is geweest voor een Pinterest training, kwam ik op de Pinacademie uit.

Jody heeft ons in een middag heel veel geleerd over Pinterest. Ze gaat nu aan de slag met de inrichting van ons profiel en wij hebben er nieuwe marketingtaken bij gekregen. Wij gaan met veel enthousiasme aan de slag en zijn heel benieuwd naar de resultaten wanneer wij de opgedane Pinterest kennis optimaal inzetten.

Laurianne Booden, marketeer bij Artiteq

Pinterest kan zoveel voor ons betekenen!

We hebben een account, een aantal borden en wat pins, maar daar is alles mee gezegd. Wel zien we dat Pinterest een belangrijke traffic generator is naar onze website, zonder dat we daar veel tijd en energie in steken. Net toen we besloten hadden dat we ‘iets’ met Pinterest zouden moeten gaan doen, kwam Jody op mijn pad. Jody heeft ons communicatieteam in een ochtend meegenomen in de wereld van Pinterest.

In haar Pinterest Power Training kregen we alle ins & outs mee: van de basis (wat is het, waar gebruik je het -niet- voor) tot het maken van een concreet plan waarna je direct zelf aan de slag kunt gaan. Daarnaast krijg je ook allerlei handige praktische tips voor het gebruik van een tool om pins in te plannen en je website pinterest proof te maken. Een ding is duidelijk geworden: Pinterest kan zoveel voor ons betekenen! We gaan de komende tijd aan de slag om het fundament te gaan leggen en volop te gaan pinnen. Dank voor je enthousiasme en bevlogen verhaal!

Evelien van de Glind, Communicatie, Content & Campagne Manager, Fairtrade Original

In een halve dag alle ins & outs van Pinterest

Libelle had al jaren een Pinterest-account, maar haalde daar niet veel verkeer uit naar de website. Dat kon dus beter! Tijdens de training van Jody leerde de redactie in een halve dag alle ins & outs van Pinterest, met als absolute eyeopener dat het vooral een visuele zoekmachine is.

Uniek en heel prettig aan de werkwijze van Jody is dat zij ons account zelf helemaal onder handen heeft genomen tijdens het Pinterest Strategie Traject. Daarna gaf ze ons de juiste tips en tools om er zelf mee aan de slag te gaan. Na een paar maanden zagen we een flinke stijging in het aantal volgers, en ook het verkeer naar de site stijgt gestaag. Ik ben blij met de eerste resultaten én de fijne samenwerking met Jody!

Helene van Santen

Helene van Santen

Redactiemanager Libelle.nl & Libelle TV

Pinterest Training Tante Fanny

Carlieke Koudijs

Online Marketing bij Dorsvlegel voor o.a. Tante Fanny (vers deeg)

De adviezen werpen zijn vruchten af en dat al na een halve dag training

Tante Fanny is al enkele jaren actief op Pinterest. Buiten Facebook en Instagram is het voor ons het kanaal om extra traffic te genereren voor onze recepten met vers deeg.Omdat Pinterest steeds populairder wordt en er mogelijkheden zijn voor adverteren binnen Pinterest was het voor ons heel belangrijk om het account op de juiste en meest effectieve manier in te zetten en hier konden we wel wat tips en tricks voor gebruiken. Op advies van een zeer tevreden klant van Pinacedemie hebben we contact opgenomen met Jody en de Pinterest Power Training op Maat gevold.

We zijn er actiever mee aan de slag gegaan en de adviezen werpen zijn vruchten af en dat alles na een halve dag training.

Het grote potentieel van Pinterest benutten

Ik geloofde vanaf het begin dat Pinterest opkwam dat het medium een groot potentieel heeft. Toch lukte het mij niet om dat potentieel eruit te halen voor de merken waar ik tot nu voor heb gewerkt. Toen ik de lovende woorden voorbij zag komen van Food bloggers die een Pinterest training hadden gevolgd bij Jody wist ik dat dit de kans was om in de geheime wereld van Pinterest te duiken.

Ik heb een Pinterest Power Training op Maat gevolgd en ik hing aan Jody’s lippen. Ik heb heel veel zin om ermee aan de slag te gaan en meer traffic naar onze website te krijgen met de nieuwe strategie voor Pinterest. Het fijne aan de training is dat je echt met een handig stappenplan naar huis gaat.

Annelies Blaauwkamer

Stimulate Vegetable Consumption Online Marketing & Social media Specialist

Love my Salad | Rijk Zwaan

Pinterest Training Pinacademie

Sabien Engelenburg

Eigenaar webshop Engelpunt

Het fijne van dit traject is dat je meteen aan de slag gaat met je eigen account

Jody heeft veel kennis en weet de groep op een enthousiasme en betrokken manier mee te nemen in de wereld van Pinterest. Dankzij dit 3-daagse Pinterest traject heb ik een waardevol Pinterest account neer kunnen zetten. Ik heb geleerd hoe ik Pinterest commercieel kan inzetten voor mijn bedrijf en wat ervoor nodig is om bij een grote groep zichtbaar te worden. Het fijne van dit traject is dat je meteen aan de slag gaat met je eigen account en je tijdens en aan het einde van het traject zelfstandig aan de slag kunt. Dank voor al je enthousiasme en betrokkenheid.

Er is een nieuwe (Pinterest)wereld voor me opengegaan

Na 8 jaar online ondernemerschap had ik stiekem het idee dat er niet heel veel meer te leren was. Maar toen ik in mijn Google Analytics zag dat 80% van ons social verkeer van Pinterest afkomt, wilde ik me er toch meer in verdiepen. En gelukkig heb ik Jody gevraagd voor een training want wauw – wat een hoop eye-openers hebben wij gehad!

Er is een nieuwe (Pinterest)wereld voor me opengegaan en ik heb in één ochtend meer geleerd dan in de voorgaande jaren waarin ik Pinterest al gebruikte . Super fijn dat we tijdens de training ook gericht met ons eigen kanaal aan de slag konden gaan. Wij zijn de komende maanden nog wel even zoet

Pinacademie voor foodblogger Ohmyfoodness

Sabine Koning

Eigenaar Food- & Reisblog OhMyFoodness
Schrijfster van de kookboeken: Cheesecake, Reishonger, Guilty Pleasures

Pinterest Marketing Workshop op maat

Eline Verhoeven

Community manager bij IXXI