Reacties van klanten

/Reacties van klanten
Reacties van klanten 2019-08-23T09:37:34+02:00

Reacties van klanten

Het grote potentieel van Pinterest benutten

Ik geloofde vanaf het begin dat Pinterest opkwam dat het medium een groot potentieel heeft. Toch lukte het mij niet om dat potentieel eruit te halen voor de merken waar ik tot nu voor heb gewerkt. Toen ik de lovende woorden voorbij zag komen van Food bloggers die een Pinterest training hadden gevolgd bij Jody wist ik dat dit de kans was om in de geheime wereld van Pinterest te duiken.

Ik heb een Pinterest Power Training op Maat gevolgd en ik hing aan Jody’s lippen. Ik heb heel veel zin om ermee aan de slag te gaan en meer traffic naar onze website te krijgen met de nieuwe strategie voor Pinterest. Het fijne aan de Training is dat je echt met een handig stappenplan naar huis gaat.

Annelies Blaauwkamer

Stimulate Vegetable Consumption Online Marketing & Social media Specialist

Love my Salad | Rijk Zwaan

Pinterest Training door Pinterest Expert

Daniëlle Meester

Senior Social Media Editor bij I Amsterdam

Pinterest is zeer waardevol voor ons

Toen we een aantal jaar geleden minder geld en uren kregen voor onze social media kanalen, was Pinterest het eerste waar we mee stopten. Want wat we er precies mee konden en wat het nou opleverde, dat wisten we eigenlijk niet.

Omdat ik het zonde vond dat we een bestaand account hadden waar we geen gebruik van maakten, zocht ik een Pinterest expert om hier eens met mij naar te kijken. Mijn idee hierachter was voornamelijk om aan het einde van dit jaar een keuze te kunnen maken: helemaal stoppen met Pinterest of toch doorgaan en het écht goed aanpakken. Het jaar is nog niet voorbij maar ik weet nu al: hier gaan we niet mee stoppen!

Jody heeft mijn ogen – en die van mijn (in eerste instantie sceptische) collega’s – geopend en ons in laten zien hoe waardevol Pinterest voor ons is. Haar training was super leerzaam én leuk, en haar begeleiding en toewijding in de tijd hierna was enorm waardevol!

In een halve dag alle ins & outs van Pinterest

Libelle had al jaren een Pinterest-account, maar haalde daar niet veel verkeer uit naar de website. Dat kon dus beter! Tijdens de training van Jody leerde de redactie in een halve dag alle ins & outs van Pinterest, met als absolute eyeopener dat het vooral een visuele zoekmachine is.

Uniek en heel prettig aan de werkwijze van Jody is dat zij ons account zelf helemaal onder handen heeft genomen. Daarna gaf ze ons de juiste tips en tools om er zelf mee aan de slag te gaan. Na een paar maanden zagen we een flinke stijging in het aantal volgers, en ook het verkeer naar de site stijgt gestaag. Ik ben blij met de eerste resultaten én de fijne samenwerking met Jody!

Helene van Santen

Redactiemanager Libelle.nl & Libelle TV

Pinacademie voor foodblogger Ohmyfoodness

Sabine Koning

Eigenaar Food- & Reisblog OhMyFoodness
Schrijfster van de kookboeken: Cheesecake, Reishonger, Guilty Pleasures

Er is een nieuwe (Pinterest)wereld voor me opengegaan

Na 8 jaar online ondernemerschap had ik stiekem het idee dat er niet heel veel meer te leren was. Maar toen ik in mijn Google Analytics zag dat 80% van ons social verkeer van Pinterest afkomt, wilde ik me er toch meer in verdiepen. En gelukkig heb ik Jody gevraagd voor een training want wauw – wat een hoop eye-openers hebben wij gehad!

Er is een nieuwe (Pinterest)wereld voor me opengegaan en ik heb in één ochtend meer geleerd dan in de voorgaande jaren waarin ik Pinterest al gebruikte . Super fijn dat we tijdens de training ook gericht met ons eigen kanaal aan de slag konden gaan. Wij zijn de komende maanden nog wel even zoet

Pinterest zorgt na Google voor de meeste bezoekers op mijn site

Ik had al jaren een Pinterest-account, maar ik deed er niets mee. Niet privé, niet zakelijk. Toch zag ik dat er wel steeds meer verkeer via Pinterest naar mijn website kwam. “Wat zou er gebeuren, als ik er écht aandacht aan ga besteden?”, vroeg ik me af. Ik besloot het een kans te geven en ging aan de slag met het maken van mooie pins en natuurlijk het pinnen zelf. Omdat ik zaken niet half wil aanpakken, schakelde ik Jody in. De wereld van Pinterest was me immers onbekend en het leek me zonde om ergens veel tijd in te steken, om er later achter te komen dat je een paar cruciale stappen hebt gemist.

Jody wist me tijdens een 1-op-1 training te vertellen dat ik gelukkig al een heel eind op de goede weg was. Samen doken we vervolgens dieper de materie in. Ze beantwoorde mijn vragen over de beste aanpak, de gebruikers en hun ‘werkwijze’ en gewoontes, het plannen van keywords en de toekomst van Pinterest. Omdat ze al zo lang werkt met Pinterest, kent Jody als geen ander de krachtige marketingwerking ervan.

Verder keek Jody kritisch mee met mijn account en is ze oprecht geïnteresseerd wat het me daadwerkelijk opleverde. Verder vind ik het ook heel fijn dat ik, ook na de sessie, per mail nog terecht kan met mijn Pinterest vragen. De bezoekersaantallen via Pinterest zijn inmiddels flink gestegen sinds ik aan het pinnen geslagen ben en na Google zorgt het momenteel voor de meeste bezoekers op mijn site. Ik ben dus overtuigd!

Laura Vink over Pinacademie

Laura Vink

Eigenaar Vink Academy
Eén van de grootste fotografie websites van Nederland en België.
Daarnaast geeft Laura in eigen beheer het grootste, dikste  en meest complete Nederlandstalige boek over reisfotografie uit

Pinterest strategie en marketing

Linda Peek

Eigenaar Lekker eten met Linda

Mijn bereik is vervijfvoudigd

Pinterest is echt booming. En ik ben zo blij dat Jody op mijn pad is gekomen. Zij is de Pinterest koningin en weet echt alles over dit medium.

Ik heb een ochtend met Jody gezeten voor een strategische sessie. Vervolgens heeft zij mijn account geoptimaliseerd, een voorstel gemaakt voor Pins en ook de planningstool Tailwind ingericht. Vanaf dat moment ben ik lekker zelf aan de slag gegaan en mijn bereik is vervijfvoudigd! Kortom: laat Pinterest niet meer links liggen. Er is nog zoveel te bereiken.

Pinterest voor bloggers

Nicole Gorseling

Eigenaar MoodKids
Online magazine voor (aanstaande) ouders met kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar

Pinterest is na Google onze belangrijkste zoekmachine

Social media-kanalen zijn enorm belangrijk voor bloggers. Voor branding en met name voor de conversie naar de website. De ontwikkelingen gaan snel en het is lastig alle kanalen goed te onderhouden. Dat gold ook voor ons Pinterest-account. De groei van nieuwe volgers was traag en de conversie naar onze website bleef laag.

Totdat we in contact kwamen met Jody van de Pinacademie. Zij maakte een analyse waar veel verbetertips uit kwamen die we direct hebben toegepast. Jody heeft ons laten inzien dat Pinterest na Google de belangrijkste zoekmachine is.

De afgelopen maanden hebben we met de expertise van de Pinacademie stap-voor-stap ons account en onze posts verfijnd. Met als resultaat dat inmiddels 70 procent van al onze traffic uit Pinterest komt. We geloven dat dit nog niet het einde is en dat we dit resultaat nog verder kunnen verbeteren.

Mensen inspireren via Pinterest

De kracht van beeld wordt steeds belangrijker. Dit is niet alleen iets waar mijn persoonlijke interesses liggen, maar ook iets waar ik als Community Manager bij IXXI – flexibele wanddecoratie – dagelijks mee bezig ben. Anderen inspireren met beeldende content, niets leuker dan dat!

In onze huidige Social Media strategie was Pinterest – net zoals Facebook en Instagram – een medium om potentiële klanten te inspireren en in aanmerking te laten komen met IXXI. Jody leerde mij al snel dat Pinterest veel meer is dan dat, namelijk: een beeldende zoekmachine. Met IXXI besteden we veel tijd en aandacht aan onze product fotografie en Pinterest is een uitgelezen kans voor ons om nóg meer mensen te inspireren op het gebied van interieur.

Thanks voor de interessante workshop Jody. Ik ga vol nieuwe energie aan de slag om van ons Pinterest account een waar succes te maken!’

Pinterest Marketing Workshop op maat

Eline Verhoeven

Community manager bij IXXI

Pinterest voor bloggers

Merel

Eigenaar De Groene Meisjes
Een platform voor groene inspiratie, waarop allerlei onderwerpen worden behandeld – van (vegan) eten tot wonen en van eerlijke mode tot minimalisme.

Er is veel meer mogelijk met Pinterest dan ik dacht

Pinterest was het social media kanaal waar ik maar niet aan toekwam. Ik wist wel dat het belangrijk was om er ‘iets’ mee te doen, maar het kwam er nooit van om eens goed in die materie te duiken. En dat is zonde, want er is ontzettend veel leuks mee te doen en dus ook ontzettend veel goeds uit te halen. Ik was dan ook erg blij (en opgelucht) toen ik met Jody in contact kwam en zij voorstelde mijn Pinterest kanaal te gaan beheren! Na een leuke meeting met Jody had ik al heel veel nieuws geleerd over Pinterest – er bleek nog veel meer mogelijk te zijn dan ik al vermoedde – maar nog steeds had ik geen tijd om er daadwerkelijk mee aan de slag te gaan.

Vanaf die dag – na die meeting – is Jody vol enthousiasme voor me aan de slag gegaan en wow, wat doet ze dat goed! Mijn Pinterest account heeft er nog nooit zo professioneel uitgezien, er wordt een goed gebruik van gemaakt door mijn lezers en de volgersaantallen stijgen iedere maand. Ook heb ik gemerkt dat er steeds meer traffic vanaf Pinterest naar mijn blog komt.

Werken met Jody is erg prettig en leuk. Ze is vriendelijk, enthousiast en houdt zich altijd aan afspraken. Ze werkt snel en vakkundig en heeft een antwoord op al je Pinterest-gerelateerde vragen. Ik ben ontzettend blij met haar!

Kies voor een Pinterst Workshop op Maat!

Wil je professioneel een Pinterest-account opzetten, dan is Jody Hoogendoorn van de Pinacademie je vrouw. Ze heeft mij (I Love Food & Wine) op zéér effectieve manier wegwijs gemaakt in de wereld van Pinterest. Maar dan vele stappen verder dan gewoon ‘pinnen’ wat iedereen doet. Want effectief leren pinnen is een vak apart; daar komt echt veel meer bij kijken dan je denkt.

Jody werkt heel georganiseerd, is heel geduldig, staat altijd voor je klaar en weet onwijs veel over Pinterest. Bovendien weet ze haar kennis op een heel plezierige manier over te brengen. Ik ben superblij dat ik haar gevonden heb!!!

Jolande vos over Pinacademie

Jolande Vos 

Eigenaar en redacteur I love Food & Wine
Online magazine over eten & wijn, wijn en spijs combinaties.

Melanie Westdijk

Eigenaar Bluepurple/events
o.a. organisatie #Hashtag Workmode University

De beste Pinterest Marketeer

‘Jody is echt dé expert in haar vakgebied. Haar workshop zit mega goed in elkaar en ze heeft bizar veel kennis van Pinterest Marketing! Daarnaast is Jody een hele leuke en verfrissende spreker. Op zoek naar de beste Pinterest Marketeer? Jody is je vrouw!’