REACTIES VAN KLANTEN

Pinterest was lange tijd, onterecht, een ondergeschoven kindje!

Pinterest was lange tijd, onterecht, ons ondergeschoven kindje terwijl het platform zoveel te bieden heeft! Dat we ons moesten verdiepen in Pinterest was duidelijk, maar waar begin je? Dit was de reden om op zoek te gaan naar een Pinterest training. Jody vertelde vol enthousiasme over Pinterest en heeft de handvaten gegeven om ons account verder te ontwikkelen.

Tijdens de Pinterest Training hebben we een goede basisinstructie gekregen en keek Jody mee naar ons eigen bedrijfsprofiel. Ook na de Incompany training blijft Jody betrokken en bereikbaar voor al onze vragen, super fijn! We zien al stijgende resultaten en kunnen niet wachten verder te groeien!

Renee Capel

Content manager

PLNTS.com

Pinterest uitbesteden

Rutger van den Broek,

Schrijver kookboeken en winnaar Heel Holland Bakt

www.rutgerbakt

Naast extra veel bezoekers ook heel veel rust

Pinterest was altijd iets dat ik zelf deed, maar eigenlijk zonder echt een strategie of duidelijk lijn. Ik deed wat mij goed leek, maar na de uitgebreide training van Jody bleek dat door een paar dingen net anders te doen er veel meer traffic naar mijn site kwam.
Door Jody weet ik goed waar ik op moet letten bij het maken van Pinterest berichten en hoe belangrijk een goede planning is voor Pinterest.

Sinds een klein jaar heb ik mijn gehele Pinterest uitbesteed aan Jody. Dit levert mij naast extra veel bezoekers ook heel veel rust op, zodat ik meer bezig kan zijn met het maken en bedenken van lekkere content voor mijn website. De samenwerking met Jody is erg fijn, ze reageert altijd snel en is zeer flexibel. Jody denkt ook mee over de te ontwikkelen content voor mijn site en hoe Pinterest ads ingezet kunnen worden voor mijn merk.

Heldere inzichten in hoe Pinterest precies werkt

Jody geeft heldere inzichten in hoe Pinterest precies werkt. Dat het eigenlijk helemaal geen sociaal medium is, maar juist een visuele zoekmachine. En precies dat is wat het voor veel merken interessant maakt om eens met Jody om tafel te gaan. Ze geeft niet alleen een training volledig op maat, maar duikt ook echt zélf in het Pinterest-kanaal van een merk en optimaliseert waar nodig.

Hiermee wordt niet alleen het Pinterest kanaal geoptimaliseerd, maar neemt zij ook een hoop werk uit handen. Na Facebook is Pinterest het grootste social traffickanaal  voor Margriet. Mooie resultaten, maar Jody ziet nog steeds kansen om meer uit Pinterest te halen voor ons merk en dat is precies wat een samenwerking met haar zo fijn maakt: het voortdurende optimalisatieproces.

Loesja de Bruin

Online Manager Margriet bij DPG Media Magazines

Margriet

Veerle van Doorn

Veerle van Doorn

Content Manager, partnerships en visagie

Eline Rosina (luxury jewelry brand)

Pinterest steeds belangrijker voor traffic naar je website.

Pinterest wordt bij Eline Rosina al vanaf het begin ingezet, maar werd voornamelijk gezien als ‘bij-kanaal.’ Gedurende de tijd merkte ik dat Pinterest steeds belangrijker werd voor traffic naar je website.

Op basis daarvan ben ik op eigen houtje gaan optimaliseren, ik kwam een heel eind maar al snel merkte ik dat de nodige kennis ontbrak. Na wat onderzoek gedaan te hebben, kwam ik uit bij Jody.

Ik belde haar om op deze manier samen een Pinterest training op maat te creëren gericht op het optimaliseren van het huidige kanaal. Jody wist precies de punten te benoemen waarvan wij als team geen weet hadden en maakte er in korte tijd een ontzettend leerzame en interactieve training van!

Pinterest is onze nummer 1 referrer

Jody heeft mij en een van onze freelancers in een training perfect uitgelegd hoe Pinterest werkt. Dat is namelijk heel anders dan andere socials. Na haar uitleg begrepen we het beter en hebben we tig handvatten gekregen om ons bereik te laten groeien.

Haar tips en tricks hebben we structureel doorgevoerd, waardoor we van nog geen 200.000 weergaven per maand, zijn gegroeid naar zo’n 850.000 weergaven per maand.

Pinterest was al een belangrijke referrer naar onze website en is nu de nummer 1 geworden. Jody kijkt echt mee naar jouw bedrijf, jouw doelen en branche. Ze geeft tips die in jouw situatie toepasbaar zijn en heeft op alle vragen een bevredigend antwoord.

Renee Lamboo

Money blogger / Financefluencer

Porterenee

Francesca van Berk, eigenaar

www.francescakookt.nl

Ruim 85% van al mijn social media traffic komt uit Pinterest

Anderhalf jaar geleden kwam ik in aanraking met Jody en haar Pinacademie. Ergens wist ik wel dat Pinterest belangrijk was voor mijn business, mensen zoeken nou eenmaal heel veel recepten op Pinterest, maar ik deed er vrij weinig mee. Terwijl er al wel veel traffic vanuit Pinterest naar mijn blog kwam. Sterker nog, het platform was mijn nummer 2 traffic generator (na Google). Maar je ergens in verdiepen kost tijd en die had ik niet. Jody kwam op mij over als iemand die echt wist waar ze het over had, en dat bleek in de praktijk precies zo te zijn.

Ze heeft de Pinterest strategie voor Francesca Kookt uitgewerkt en dat gaf heel veel praktische handvatten om verder te gaan. Vanwege tijdsgebrek heb ik Jody uiteindelijk ook ingehuurd om maandelijks al mijn pins te maken en in te plannen. En met groot succes, want in 1,5 jaar tijd zijn mijn maandelijkse weergaven gestegen van 283K naar 1,7 mln en haal ik ruim 85% van al mijn social media traffic uit Pinterest. Pinterest werkt echt voor mij en dankzij Jody nu alleen nog maar meer, ik ben enorm tevreden over onze samenwerking.

Pinterest kan zoveel voor ons betekenen!

We hebben een account, een aantal borden en wat pins, maar daar is alles mee gezegd. Wel zien we dat Pinterest een belangrijke traffic generator is naar onze website, zonder dat we daar veel tijd en energie in steken. Net toen we besloten hadden dat we ‘iets’ met Pinterest zouden moeten gaan doen, kwam Jody op mijn pad. Jody heeft ons communicatieteam in een ochtend meegenomen in de wereld van Pinterest.

In haar Pinterest Power Training kregen we alle ins & outs mee: van de basis (wat is het, waar gebruik je het -niet- voor) tot het maken van een concreet plan waarna je direct zelf aan de slag kunt gaan. Daarnaast krijg je ook allerlei handige praktische tips voor het gebruik van een tool om pins in te plannen en je website pinterest proof te maken. Een ding is duidelijk geworden: Pinterest kan zoveel voor ons betekenen! We gaan de komende tijd aan de slag om het fundament te gaan leggen en volop te gaan pinnen. Dank voor je enthousiasme en bevlogen verhaal!

Evelien van de Glind

Communicatie, Content & Campagne Manager

Fairtrade Original

Pinterest Training door Pinterest Expert

Daniëlle Meester

Senior Social Media Editor bij I Amsterdam

Pinterest is zeer waardevol voor ons

Toen we een aantal jaar geleden minder geld en uren kregen voor onze social media kanalen, was Pinterest het eerste waar we mee stopten. Want wat we er precies mee konden en wat het nou opleverde, dat wisten we eigenlijk niet.

Omdat ik het zonde vond dat we een bestaand account hadden waar we geen gebruik van maakten, zocht ik een Pinterest expert om hier eens met mij naar te kijken. Mijn idee hierachter was voornamelijk om aan het einde van dit jaar een keuze te kunnen maken: helemaal stoppen met Pinterest of toch doorgaan en het écht goed aanpakken. Het jaar is nog niet voorbij maar ik weet nu al: hier gaan we niet mee stoppen!

Jody heeft mijn ogen – en die van mijn (in eerste instantie sceptische) collega’s – geopend en ons in laten zien hoe waardevol Pinterest voor ons is. Haar training was super leerzaam én leuk, en haar begeleiding en toewijding in de tijd hierna was enorm waardevol!

In een halve dag alle ins & outs van Pinterest

Libelle had al jaren een Pinterest-account, maar haalde daar niet veel verkeer uit naar de website. Dat kon dus beter! Tijdens de training van Jody leerde de redactie in een halve dag alle ins & outs van Pinterest, met als absolute eyeopener dat het vooral een visuele zoekmachine is.

Uniek en heel prettig aan de werkwijze van Jody is dat zij ons account zelf helemaal onder handen heeft genomen tijdens het Pinterest Strategie Traject. Daarna gaf ze ons de juiste tips en tools om er zelf mee aan de slag te gaan. Na een paar maanden zagen we een flinke stijging in het aantal volgers, en ook het verkeer naar de site stijgt gestaag. Ik ben blij met de eerste resultaten én de fijne samenwerking met Jody!

Helene van Santen

Helene van Santen

Redactiemanager Libelle.nl & Libelle TV

Pinterest Training Tante Fanny

Carlieke Koudijs

Online Marketing bij Dorsvlegel voor o.a. Tante Fanny (vers deeg)

De adviezen werpen zijn vruchten af en dat al na een halve dag training

Tante Fanny is al enkele jaren actief op Pinterest. Buiten Facebook en Instagram is het voor ons het kanaal om extra traffic te genereren voor onze recepten met vers deeg.Omdat Pinterest steeds populairder wordt en er mogelijkheden zijn voor adverteren binnen Pinterest was het voor ons heel belangrijk om het account op de juiste en meest effectieve manier in te zetten en hier konden we wel wat tips en tricks voor gebruiken. Op advies van een zeer tevreden klant van Pinacedemie hebben we contact opgenomen met Jody en de Pinterest Power Training op Maat gevold.

We zijn er actiever mee aan de slag gegaan en de adviezen werpen zijn vruchten af en dat alles na een halve dag training.

Het grote potentieel van Pinterest benutten

Ik geloofde vanaf het begin dat Pinterest opkwam dat het medium een groot potentieel heeft. Toch lukte het mij niet om dat potentieel eruit te halen voor de merken waar ik tot nu voor heb gewerkt. Toen ik de lovende woorden voorbij zag komen van Food bloggers die een Pinterest training hadden gevolgd bij Jody wist ik dat dit de kans was om in de geheime wereld van Pinterest te duiken.

Ik heb een Pinterest Power Training op Maat gevolgd en ik hing aan Jody’s lippen. Ik heb heel veel zin om ermee aan de slag te gaan en meer traffic naar onze website te krijgen met de nieuwe strategie voor Pinterest. Het fijne aan de training is dat je echt met een handig stappenplan naar huis gaat.

Annelies Blaauwkamer

Stimulate Vegetable Consumption Online Marketing & Social media Specialist

Love my Salad | Rijk Zwaan

Pinterest Training Pinacademie

Sabien Engelenburg

Eigenaar webshop Engelpunt

Het fijne van dit traject is dat je meteen aan de slag gaat met je eigen account

Jody heeft veel kennis en weet de groep op een enthousiasme en betrokken manier mee te nemen in de wereld van Pinterest. Dankzij dit 3-daagse Pinterest traject heb ik een waardevol Pinterest account neer kunnen zetten. Ik heb geleerd hoe ik Pinterest commercieel kan inzetten voor mijn bedrijf en wat ervoor nodig is om bij een grote groep zichtbaar te worden. Het fijne van dit traject is dat je meteen aan de slag gaat met je eigen account en je tijdens en aan het einde van het traject zelfstandig aan de slag kunt. Dank voor al je enthousiasme en betrokkenheid.

Er is een nieuwe (Pinterest)wereld voor me opengegaan

Na 8 jaar online ondernemerschap had ik stiekem het idee dat er niet heel veel meer te leren was. Maar toen ik in mijn Google Analytics zag dat 80% van ons social verkeer van Pinterest afkomt, wilde ik me er toch meer in verdiepen. En gelukkig heb ik Jody gevraagd voor een training want wauw – wat een hoop eye-openers hebben wij gehad!

Er is een nieuwe (Pinterest)wereld voor me opengegaan en ik heb in één ochtend meer geleerd dan in de voorgaande jaren waarin ik Pinterest al gebruikte . Super fijn dat we tijdens de training ook gericht met ons eigen kanaal aan de slag konden gaan. Wij zijn de komende maanden nog wel even zoet

Pinacademie voor foodblogger Ohmyfoodness

Sabine Koning

Eigenaar Food- & Reisblog OhMyFoodness
Schrijfster van de kookboeken: Cheesecake, Reishonger, Guilty Pleasures

Pinterest Marketing Workshop op maat

Eline Verhoeven

Community manager bij IXXI

Mensen inspireren via Pinterest

De kracht van beeld wordt steeds belangrijker. Dit is niet alleen iets waar mijn persoonlijke interesses liggen, maar ook iets waar ik als Community Manager bij IXXI – flexibele wanddecoratie – dagelijks mee bezig ben. Anderen inspireren met beeldende content, niets leuker dan dat!

In onze huidige Social Media strategie was Pinterest – net zoals Facebook en Instagram – een medium om potentiële klanten te inspireren en in aanmerking te laten komen met IXXI. Jody leerde mij al snel dat Pinterest veel meer is dan dat, namelijk: een beeldende zoekmachine. Met IXXI besteden we veel tijd en aandacht aan onze product fotografie en Pinterest is een uitgelezen kans voor ons om nóg meer mensen te inspireren op het gebied van interieur.

Thanks voor de interessante workshop Jody. Ik ga vol nieuwe energie aan de slag om van ons Pinterest account een waar succes te maken!’

Concreet aan de slag

Met plezier heb ik de driedaagse Pinterest Power training gevolgd bij de Pinacademie. Op aanraden van collega ondernemers ben ik bij Jody terecht gekomen. Mijn pluspunten van deze cursus: tussen de drie lesdagen ga je direct en heel concreet aan de slag, je mag buiten lesdagen al je vragen stellen en Jody is een prettige trainer. Wil je een groter doelgroepbereik realiseren met Pinterest? Dan is deze 3-daagse training een aanrader

Rianne van Essen

Eigenaar webshop Gezinnig.nl

Laura Vink over Pinacademie

Laura Vink

Eigenaar Vink Academy

Eén van de grootste fotografie websites van Nederland en België.
Daarnaast geeft Laura in eigen beheer het grootste, dikste  en meest complete Nederlandstalige boek over reisfotografie uit

Pinterest zorgt na Google voor de meeste bezoekers op mijn site

Ik had al jaren een Pinterest-account, maar ik deed er niets mee. Niet privé, niet zakelijk. Toch zag ik dat er wel steeds meer verkeer via Pinterest naar mijn website kwam. “Wat zou er gebeuren, als ik er écht aandacht aan ga besteden?”, vroeg ik me af. Ik besloot het een kans te geven en ging aan de slag met het maken van mooie pins en natuurlijk het pinnen zelf. Omdat ik zaken niet half wil aanpakken, schakelde ik Jody in. De wereld van Pinterest was me immers onbekend en het leek me zonde om ergens veel tijd in te steken, om er later achter te komen dat je een paar cruciale stappen hebt gemist.

Jody wist me tijdens een 1-op-1 training te vertellen dat ik gelukkig al een heel eind op de goede weg was. Samen doken we vervolgens dieper de materie in. Ze beantwoorde mijn vragen over de beste aanpak, de gebruikers en hun ‘werkwijze’ en gewoontes, het plannen van keywords en de toekomst van Pinterest. Omdat ze al zo lang werkt met Pinterest, kent Jody als geen ander de krachtige marketingwerking ervan.

Verder keek Jody kritisch mee met mijn account en is ze oprecht geïnteresseerd wat het me daadwerkelijk opleverde. Verder vind ik het ook heel fijn dat ik, ook na de sessie, per mail nog terecht kan met mijn Pinterest vragen. De bezoekersaantallen via Pinterest zijn inmiddels flink gestegen sinds ik aan het pinnen geslagen ben en na Google zorgt het momenteel voor de meeste bezoekers op mijn site. Ik ben dus overtuigd!

We waren het er unaniem over eens: we moeten met Pinterest aan de slag

Ik wil al een tijd meer met Pinterest doen omdat ik merkte dat veel verkeer naar mijn blog van Pinterest komt. Als ik daar dus meer tijd en aandacht aan zou besteden, dan kon ik daar vast in groeien maar hoe? Ik wist dat Jody dé expert is op het gebied van Pinterest. Ik vroeg haar om mij en 15 andere foodbloggers een Pinterest Power Training te geven.

En wauw, wat valt daar nog een hoop winst te behalen! In heldere bewoordingen legt Jody uit wat de mogelijkheden zijn en hoe je Pinterest zo inzet dat het optimaal voor je gaat werken. Via een handig stappenplan kwam elk onderdeel aan bod en we waren het er alle 15 unaniem over eens: hier moeten we mee aan de slag!

Sinds de training ben ik nog niet genoeg met Pinterest bezig geweest maar toch merk ik al resultaat en dat is fantastisch. Op mijn to do lijst voor de komende tijd staat dan ook met hoofdletters: PINTEREST! Want het zorgt echt voor veel verkeer naar mijn blog!

Pinterest training

Debbie Bodewes

Eigenaar Deb’s Bakery & Kitchen

Marike Andeweg

Eigenaar Not Only White

Dutch design label voor badkamerinrichting

Doelgericht aan de slag voor mijn merk

Met enthousiasme heb ik me opgegeven voor de Pinterest training van Jody. En met nog meer enthousiasme kan ik nu doelgericht aan de slag voor mijn merk. Het maakt nogal een verschil of je Pinterest als consument gebruikt of als bedrijf. Hoe ik Pinterest als tool kan gebruiken voor het vergroten van de naamsbekendheid van Not Only White is me nu duidelijk.

We hebben de eerste sessie live kunnen doen, waardoor ik ook veel plezier heb beleefd aan het ontmoeten van en brainstormen met de andere deelnemers. Daarna hebben we 2 online sessies gehad die ook duidelijk overkwamen. Jody is een warme, enthousiaste trainster die graag haar kennis deelt en met je meedenkt. Of je nou taarten bakt, prachtige rugzakken maakt, oplossing biedt voor het runnen van een gezin of wastafels maakt. Iedereen kan bij Jody terecht!

Mijn bereik is vervijfvoudigd

Pinterest is echt booming. En ik ben zo blij dat Jody op mijn pad is gekomen. Zij is de Pinterest koningin en weet echt alles over dit medium.

Ik heb een ochtend met Jody gezeten voor een strategische sessie. Vervolgens heeft zij mijn account geoptimaliseerd, een voorstel gemaakt voor Pins en ook de planningstool Tailwind ingericht. Vanaf dat moment ben ik lekker zelf aan de slag gegaan en mijn bereik is vervijfvoudigd! Kortom: laat Pinterest niet meer links liggen. Er is nog zoveel te bereiken.

Pinterest Training op Maat en groepen

Linda Peek

Eigenaar Lekker eten met Linda

Pinterest voor bloggers

Nicole Gorseling

Eigenaar MoodKids
Online magazine voor (aanstaande) ouders met kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar

Pinterest is na Google onze belangrijkste zoekmachine

Social media-kanalen zijn enorm belangrijk voor bloggers. Voor branding en met name voor de conversie naar de website. De ontwikkelingen gaan snel en het is lastig alle kanalen goed te onderhouden. Dat gold ook voor ons Pinterest-account. De groei van nieuwe volgers was traag en de conversie naar onze website bleef laag.

Totdat we in contact kwamen met Jody van de Pinacademie. Zij maakte een analyse waar veel verbetertips uit kwamen die we direct hebben toegepast. Jody heeft ons laten inzien dat Pinterest na Google de belangrijkste zoekmachine is.

De afgelopen maanden hebben we met de expertise van de Pinacademie stap-voor-stap ons account en onze posts verfijnd. Met als resultaat dat inmiddels