Pinterest Quick Scan

/Pinterest Quick Scan
Pinterest Quick Scan 2019-06-06T13:49:06+02:00
Pinterest Account Check voor effectieve inzet en succes met Pinterest

Pinterest Quick Scan

Je bent al een tijdje bezig met Pinterest en bent je bewust dat je er meer uit zou kunnen halen. Maar hoe? Pinterest werkt echt anders dan andere social media en vraagt dan ook een andere aanpak.

Tijdens een Quick Scan breng ik in kaart wat goed gaat, waar verbeterpunten zitten en wat jouw kansen en mogelijkheden zijn.

Tijdens een telefoon of skype gesprek van een half uur nemen we dit door en geef ik je tips om meer uit Pinterest te halen. Indien gewenst voer ik de verbeteringen door, waarna je zelf aan de slag kunt.

Kosten Pinterest Quick Scan

Een Pinterest Quick Scan kost € 150,- en duurt 30 minuten.

Reserveer een Pinterest Quick Scan?

Stuur een mail naar welkom@pinacademie.nl met je contactgegevens en de url van je Pinterestaccount

Eenmaal begonnen met Pinterest, begon ik er lol in te krijgen, maar echte grote successen zag ik nog niet. Daarom vroeg ik Jody om even lekker kritisch te kijken naar mijn Pinterest-pagina en me feedback te geven. Ik vond het heel fijn om met haar te werken. Ze liet me zien waar ik mijn pagina kon verbeteren en gaf me daarbij praktische voorbeelden. Het hielp mij om te horen hoe Pinterest ‘denkt’, wat wel goed scoort en wat niet.  Ik moest echt anders gaan denken dan bijvoorbeeld bij Instagram, ondanks het feit dat ik dacht dat ik dat al deed. Fijn om Jody als spiegel te hebben. Een positieve en toch kritische blik die me helpt  verder te groeien. Ik raad het jou ook aan.

Joëlla Opraus - de Visser, HOW 2 SPEND IT