Pinterest Account Scan

Pinterest Account Scan

Je bent al een tijdje bezig met Pinterest en bent je bewust dat je er meer uit zou kunnen halen. Maar hoe? Pinterest werkt echt anders dan andere social media en vraagt dan ook een andere aanpak. Wil je dat er eens iemand met je meekijkt en je tips geeft? Dan is de Pinterest Account Scan ideaal voor jou.

Tijdens een Pinterest Account Scan bekijk ik jouw hele Pinterestaccount en breng ik voor je in kaart wat goed gaat, waar verbeterpunten zitten en wat jouw kansen en mogelijkheden zijn.

In een Zoom gesprek van een uur neem ik dit stap voor stap samen met je door.
Daarnaast geef ik extra tips waarmee je nog meer uit Pinterest haalt.

Indien gewenst voer ik de verbeteringen voor je door, waarna je zelf aan de slag gaat met een goed ingericht Pinterest account.

Kosten Pinterest Account Scan

Een Pinterest Scan kost € 250,- en duurt 1 uur. Je ontvangt een link van de Zoomopname zodat je deze op je gemakt kunt terugkijken.

Ja, ik wil een Pinterest Account Scan!

Stuur een mail naar welkom@pinacademie.nl met je contactgegevens en de url van je Pinterestaccount. Samen prikken we dan een geschikte datum.

“Wat wij zo prettig vonden aan Jody haar werkwijze is dat ze duidelijk en ‘to the point communiceert’. Ofwel geen bla, bla maar echt concrete verbeterpunten. Zo kunnen wij ook snel weer de aanbevelingen gaan toepassen. Ze denkt geweldig mee en weet heel goed waar onze doelgroep naar zoekt op Pinterest.”

Janneke, Foodsisters

“Eenmaal begonnen met Pinterest, begon ik er lol in te krijgen, maar echte grote successen zag ik nog niet. Daarom vroeg ik Jody om even lekker kritisch te kijken naar mijn Pinterest-pagina en me feedback te geven. Ik vond het heel fijn om met haar te werken. Ze liet me zien waar ik mijn pagina kon verbeteren en gaf me daarbij praktische voorbeelden. Het hielp mij om te horen hoe Pinterest ‘denkt’, wat wel goed scoort en wat niet. Ik moest echt anders gaan denken dan bijvoorbeeld bij Instagram, ondanks het feit dat ik dacht dat ik dat al deed. Fijn om Jody als spiegel te hebben. Een positieve en toch kritische blik die me helpt verder te groeien. Ik raad het jou ook aan.”

Joëlla Opraus - de Visser, How 2 spend it