3-daags Pinterest Power Groei Traject

PINTEREST POWER GROEI TRAJECT

Werk je op een marketing en/of social media afdeling of ben je zelfstandig ondernemer of blogger? Merk je dat Facebook en Instagram steeds lastiger worden? Zoek je een tool waarbij niet de focus op adverteren ligt maar juist wel op organisch verkeer? Wil je nu eindelijk eens echt aan de slag met Pinterest? En met een gedegen strategie organisch en gratis meer bezoekers naar je website of web shop trekken? Dan is dit praktische Pinterest Power Groei Traject op jouw lijf geschreven.

In 3 maanden gaan we samen aan de slag met jouw Pinterestaccount en –strategie. Je brengt dat wat je leert direct in de praktijk tijdens onze 3 live sessies. Tijdens die sessies ben ik er om met je mee te kijken en je te voorzien van feedback, tips en advies. En natuurlijk behandelen we alle vragen die je hebt. Leren en direct implementeren zijn dé keywords tijdens dit traject voor ondernemers en professionals.

Herken je dit?

Je hebt een Pinterestaccount, maar je gebruikt het vooral privé. Hoe je het zakelijk inzet, daar heb je geen idee van.

Of heeft je bedrijf een Pinterestaccount dat ooit is opgezet door een stagiair of een collega die er allang niet meer werkt? Jullie doen er niets mee of halen er helemaal niets uit. Wat als jullie er wel serieus mee aan de slag gaan? Vooral omdat Facebook en Instagram steeds lastiger worden is het tijd om eens verder te kijken. Want waar haal je nog organisch verkeer naar je website vandaan zonder te adverteren?

Social media kost veel tijd en je tijd is kostbaar. Je bent al hartstikke druk. En nog een kanaal erbij kost nog meer tijd. En uitbesteden past niet in het budget. Heel herkenbaar allemaal. Belangrijk is om in te zetten op een kanaal dat echt effectief is en waar niet de focus op adverteren ligt. Organisch verkeer uit Pinterest is ongekend en niet te vergelijken met andere kanalen. Omdat nog maar weinig mensen echt weten hoe Pinterest werkt, heb je een voorsprong als je serieus op inzet. Pinterest biedt ongekend veel kansen en mogelijkheden. Je kunt niet meer om Pinterest heen.

Wil je dit ook?

 • Een Pinterest strategie die garant staat voor succes.
 • Weten hoe Pinterest werkt en vooral wat niet werkt.
 • Meetbaar veel meer gratis organisch verkeer naar je website of webshop.
 • Weten hoe je een Pinterest Advertentie Campagne opzet
 • Stap voor stap aan de slag, samen met andere ondernemers en professionals voor een gedegen fundament.
 • Een enthousiaste en ervaren Pinterest Expert die met je meekijkt, meedenkt en voorziet van praktische tips en advies.
 • Eindelijk precies weten hoe je Pinterest voor jou laat werken zodat het ook jouw nr. 1 trafficmachine wordt.

3 DAGEN PINTEREST POWER GROEI TRAJECT

Het Fundament

Een goede basis is onmisbaar. Een goed ingericht account zorgt er voor dat Pinterest- gebruikers jouw berichten te zien krijgen. Dit vraagt meer dan alleen een bio aanpassen. Stap voor stap nemen we alle onderdelen door en passen direct verbeteringen toe zodat er een stevig fundament staat. Een fundament dat staat als een huis en zorgt voor een groei van gratis website bezoekers.

JE LEERT

 • Wat Pinterest precies is en hoe werkt het
 • Waar een effectief Pinterestaccount aan voldoet.
 • Hoe jouw doelgroep, jouw potentiële klanten, jouw berichten op Pinterest te zien krijgt
 • Hoe je gebruik maakt van alle extra’s binnen Pinterest

2. De Strategie

Zomaar een plaatje op Pinterest zetten werkt niet. Maar wat werkt dan juist wel? En wat werkt het beste voor jou? En hoe doe je dat dan? Hoe maak je een Pinterest-bericht? En wat is een goede Pinterest workflow?

JE LEERT

 • Welke soort Pinterest-berichten er zijn en hoe je deze optimaal inzet
 • Effectief gebruik maken van fotografie
 • Hoe je jouw content omzet naar goede Pinterest berichten en wat de beste tools hiervoor zijn incl. uitleg.
 • Wat pinbeschrijvingen zijn en hoe je deze optimaal toepast
 • Strategisch pinnen van jouw berichten voor meer kliks en stijgende groei van maandelijkse websitebezoekers

3. Continuiteit & Groei

Door strategisch pinnen en continuïteit zie je de maandelijkse websitebezoekers toenemen. Pinterest is een stoomtrein die langzaam op gang komt. Als deze eenmaal rijdt, is het niet meer te stoppen en werkt het keihard voor je. Sinds april 2019 is adverteren mogelijk op Pinterest. Hoe pas je dit effectief toe zonder geld over de balk te gooien.

JE LEERT

 • Welke statistieken je moet monitoren en wanneer je actie moet ondernemen.
 • Hoe zorg je voor continuïteit zonder dagelijks uren aan Pinterest te besteden.
 • De verschillende soorten Pinterest advertenties
 • Hoe je een Pinterest advertentiecampagne opzet en monitort

De training is super praktisch. Je gaat gelijk aan de slag!

VERDEELD OVER DE 3 DAGEN BESPREEK IK VAN IEDEREEN HET ACCOUNT EN GEEF IK TIPS

HET PINTEREST POWER GROEI TRAJECT BESTAAT UIT

3 Live dagen

Voorafgaand aan de eerste trainingsdag heb ik met iedereen een online intake via Zoom. Zo maak ik de trainingsdagen voor iedereen zo effectief mogelijk. We starten de dag steeds met een training met veel praktijkvoorbeelden. Per onderdeel ga je vervolgens direct aan de slag om jouw Pinterestaccount te optimaliseren. We pakken alle onderdelen aan. Waar nodig helpt ik direct met tips en adviezen en beantwoord ik al je vragen.

Ik werk met veel verschillende grote en kleine bedrijven samen om Pinterest zo effectief mogelijk voor hen in te zetten. Daarnaast heb ik 30 jaar ervaring in Marketing en Communicatie. Ik heb dus niet alleen verstand van Pinterest maar weet ook aan welke eisen een website moet voldoen, hoe je goede teksten en titels schrijft en hoe je omgaat met fotografie en afbeeldingen. Ik ben het gewend mee te denken en zie heel snel kansen en mogelijkheden voor jouw content op Pinterest. Tijdens deze 3 live dagen en 2 online sessies maak je maximaal gebruik van mijn kennis en kunde die ik graag met je deel.

Bonus: 2 Online ZOOM sessies

Tussen live sessie 2 en 3 hebben we met elkaar een gezamenlijke online Zoom sessie voor feedback op je Pinterest ontwerp. Zo ga je straks met het voor jou best mogelijke ontwerp echt aan de slag met pinnen.

Twee weken na afronding van ons traject, plannen we nog een gezamenlijke online Zoom sessie in. Al je laatste vragen kun je hier nog stellen. Ben je nog ergens tegen aan gelopen, twijfel je nog ergens over? Wil je dat ik nog even meekijk? Speciaal hiervoor is deze sessie bedoeld.

Waarom 3 live dagen

Tijdens mijn trainingen zie ik de kwartjes vallen bij de deelnemers en zie ook hoe zij steeds enthousiaster worden over Pinterest. Echter, nadat zij weer terug zijn in de waan van de dag komen zij er vaak niet aan toe het geleerde toe te passen. Pinterest vraagt meer dan even een bio aa​​​npassen. Om te voorkomen dat Pinterst niet of onvoldoende van de grond komt, begeleid ik je tijdens dit intensieve live traject waarin “DOEN” centraal staat.

Online trainingen volgen vind ik super leuk. Maar er zijn er helaas weinig die ik echt van A tot Z helemaal afgerond heb. Dit hoor ik ook steeds vaker om mij heen. En misschien herken jij dat ook. Ik vind live leren prettiger. Direct vragen stellen en samen sparren en/of brainstormen werkt voor mij beter om iets snel en goed toe te passen. Plus dat ik weet ik dat iets helemaal afrond en toe kan passen zonder halverwege af te haken. Samen gaan we helemaal de diepte in en leer ik je alles over Pinterest.

VOOR WIE IS HET PINTEREST POWER GROEI TRAJECT?

Professional bij bedrijf

Werk je op een marketing, online of social media afdeling? Ben je verantwoordelijk voor het effectief inzetten van de socials en het genereren van web traffic en meer verkoop? Dit traject is voor professionals bij zowel bedrijven die starten met Pinterest als voor bedrijven die een oud account nieuw leven willen inblazen.

Pinterest wordt vaak vergeten. Maar nu Facebook en Instagram steeds moeilijker worden, is het tijd aan de slag te gaan met een kanaal dat nog echt organisch traffic genereert. Resultaat staat bij jou toch ook voorop? En dan ook nog zonder dat het teveel tijd en budget kost? Dan is het Pinterest Power Groei Traject helemaal op jou van toepassing.

(Online) Ondernemer

Je bent zelfstandig (online) ondernemer en je hebt waardevolle content. In de vorm van producten of blogartikelen die echt waarde bevatten. Bij het ondernemen komt veel kijken en je wilt je kostbare tijd efficiënt inzetten. Dat doe je natuurlijk het liefst met iets waarvan je weet dat het je ook het meeste oplevert. Zet je dan in op kanalen die steeds moeilijker en wispelturiger worden of juist op een kanaal dat zorgt voor een steeds groter groeiende stroom websitebezoekers en potentiële nieuwe klanten?

Pinterest is ideaal voor jou en met Pinterest Power Groei Traject bespaar je tijd doordat je het geleerde direct toepast. Want in plaats van alles zelf uitvogelen kun je jouw tijd wel beter besteden.

Blogger

Bloggers hebben Pinterest veel sneller en veel eerder omarmt dan de grote bedrijven. Juist omdat zij direct merkten hoe effectief het is voor hun bezoekersaantallen. Want hoe meer blogbezoekers, hoe meer kans op betaalde samenwerkingen met merken en bedrijven en hogere opbrengsten uit advertenties en affiliate programma’s.

Ben jij blogger en wil je meer gratis blogbezoekers uit Pinterest halen? Dan kun je niet zonder Pinterest en is dit 3-maanden Pinterest Power Groei Traject ideaal voor jou. Pinterest is geschikt voor iedere soort blogger zoals food, travel, health, moms, lifestyle, home deco, fashion & beauty, business, finance etc.

Garantie voor succes

Voorkom onnodige verspilling van je tijd door alles zelf uit te zoeken. Met dit Traject zet je een gedegen fundament neer waarna je met een strategie aan de slag gaat die garant staat voor succes. Zet je kostbare tijd in op een kanaal dat echt voor je werkt. Organisch, zonder adverteren.

JOUW RESULTAAT NA 3 MAANDEN

Na 3 maanden

 • Significate groei organische websitebezoekers uit Pinterest
 • Heb je een perfect ingericht Pinterest account voor maximaal resultaat
 • Is je aantal maandelijkse weergaven gegroeid
 • Groeit dagelijks het aantal volgers.
 • Heb je een huisstijl ontwikkeld voor jouw Pinterestberichten waar mensen op doorklikken
 • Zet je keer op keer jouw content strategisch in op Pinterest
 • Weet je met welke tools je tijd bespaart voor meer resultaat
 • Is contuïteit geen enkel probleem meer omdat je weet wat werkt

Wat krijg je van mij

 • Al mijn kennis over Pinterest deel ik met je. Ik heb met veel grote en kleine bedrijven samengewerkt. Ik weet wat werkt!
 • Ik leer het je niet alleen. Ik zorg ook dat je het geleerde toepast zodat je aan het traject afsluit met een optimaal Pinterestaccount, een goede strategie en een stappenplan om zelf aan de slag te gaan. Ik zorg dat Pinterest geen geheimen meer voor je heeft.
 • TLC: Tender Love and Care. Ik ben gek op Pinterest, maar nog veel meer op mensen die de kracht van Pinterest zien en er vol voor gaan. Want echt… Pinterest werkt zo hard voor je.
 • Ik ben het gewend om mee te denken en zie snel hoe jij jouw content het beste op Pinterest in kunt zetten.
 • Ik leer je alles over Pinterest. Tijdens en ná het traject. Ik ben en blijf beschikbaar voor je vragen.
 • Bonus 1: Canva uitleg via video na sessie 1
 • Bonus 2: Online groepssessie via ZOOM na sessie 2 om ontwerp Pinterestbericht te bespreken.
 • Bonus 3: Twee weken na einde nog een keer een livecall voor vragen etc.
 • Maand gratis Tailwind

Investering Pinterest Power Groei Traject

PREMIUM

Betaal in 1x € 1495,- (excl. BTW)

• Bonus 1: Canva uitleg via video na sessie 1
• Bonus 2: Groepssessie via ZOOM na sessie 2 om ontwerp Pinterestbericht te bespreken.
• Bonus 3: Twee weken na einde nog een keer een livecall voor vragen etc.
• Maand gratis Tailwind app

Ja, ik doe mee

BASIC

Betaal in 2 termijnen van € 800,- (excl. BTW)

Excl. bonussen

Het totale bedrag dient voor aanvang van het Traject betaald te zijn.

Ja, ik betaal in 2 termijnen

Wie ben ik

Ik ben Jody Hoogendoorn en in 2017 ben ik gestart met de Pinacademie. Via de Pinacademie geef ik trainingen aan grote en kleine bedrijven en leer hen hoe zij Pinterest zo effectief mogelijk inzetten voor maximaal resultaat: gratis websitebezoekers.

Als early adopter ben ik sinds de start van Pinterest in 2010 helemaal verslaafd aan dit kanaal. Ik heb dan ook steeds alle ontwikkelingen op de voet gevolgd. Pinterest is lang over het hoofd gezien maar de laatste tijd is er steeds meer urgentie om met dit kanaal aan de slag te gaan. Mensen hebben vaak geen idee hoe zij Pinterest zakelijk in kunnen zetten en zijn verrast door de zeer positieve resultaten. Pinterest biedt nog heel veel kansen en mogelijkheden. Het is het meest onderschatte kanaal met het beste resultaat.

Ik heb 30 jaar ervaring in Marketing & Communicatie. Kennis en kunde die ik 100% inzet bij mijn klanten voor de beste Pinterest strategie voor het beste resultaat.

Regelmatig spreek ik op verschillende events voor bedrijven en professionels over Pintererst.

Ik heb er onwijs veel zin in om jou alles te leren over Pinterest en samen met jou aan de slag te gaan in dit traject.

Training Pinterest Power door Jody Hogoendoorn van dfe Pinacademie
Training en workshop Pinterest voor bedrijven en ondernemers

KLANTEN VAN DE PINACADEMIE ZIJN O.A.

Training Pinterest Power op Maat
Libelle Pinterest
Pinterest Strategie SMEG Nederland
Francesca Kookt Pinacademie
Ixxi op PInterest
Pinterest Training Intratuin Nederland